Novi kvestovi

Informacije o D`Amyannu – Grog je od Mallus Asuryan ubice po imenu Xarn saznao da treba potraziti ime Karcius Namor, verovatno je rec o nekakvom hakeru. Navodno, on zeli da spreci planove D`Amyanna, kakvi god da su, i da upropasti sve moguce resurse generala, a sto bi i Grogu i Mallus Asuryanima znacilo, a verovatno se moze raspitati o njemu u civilizovanijim sistemima. Xarn je bio zahvalana sto je Grog stitio Daimossa i pomagao mu, i rekao da ce mu obezbediti veliku pomoc i naoruzanje u osveti protiv D`Amyanna.
benedick-bana-waframe-fan-art.jpg
Tvrdjava i kristali – Mallus Asuryanski ubica Xarn nije mogao da pokupi kristale, ipak obavestio je party da ih trebaju odneti u tvrdjavu ovih monaha i rangera, u polju asteroida Thyra zabacenog sistema. Tu ce se bolje i upoznati sa ovim redom i saznati prave ciljeve ovih minerala, a verovatno i ponesto o Daimossu i tome zasto je Dimitrios D`Amyann neprijatelj.

Port_Wander_starport.jpg

Marazel – Nysyr je pronasao odredjenu kolicinu organskih uzoraka, i predao ih je xenobiologu Lofteru, koji je pozvao Vlaza, ekscentricnog demonologista. Na osnovu knjiga od kultista krvi i varvarskog satirolikog Amitheina, Nysyr je saznao od Vlaza i njegovih haoticnih anomalijskih magicnih knjiga da je demonski bog Khornass Dagon, olicenje rata, unistavao galaksiju pre tri milenijuma, ali da je sada velika pretnja njegov sin, princ krvi Marazel. Iako je Marazel sin mocnog ratnika, njegovi ciljevi su po spisima drugaciji, a Vlaz summnja da je neki drugi entitet uzeo kontrolu nad njim umesto borbenog oca. Takodje, demonologist je pominjao ime Daimoss, koje oznacava nesto kao vecnog sampiona ove realnosti, sto je delovalo cudno, a njegova uloga prema knjigama i teorijama zavera sada treba biti nekakav nosilac poruka. U rituale prizivanja Marazela nisu umesana samo Deca Krvi, vec i Silarinske device Valpurgisa, a ocigledno i dublji autoriteti Imperije i elite iz senke.

layFGSE
Sumnje Vistarusa i PsajKera – Vistarus je saznao da ga Kozekstar trazi zbog invazije Krogana, kao i PsajKera i artifakt na Vozlanovom srcu. Takodje je shvatio da je moguce da su Krogani novi talas Immortalsa, mehanicke rase koja je ocistila galaksiju od demonske napasti, a zatim i opustosila vec ojadjenje sile ljudi, Ansrina i drugih bica, zatim otisla iz te grupe galaksija sa nepoznatim ciljem. Pomislio je najgore, da se njegove vizije kosmara polako ostvaruju, te je pozvao PsajKera, koga je doziveo kao bice slicno sebi, ali iz daleko drevnijeg vremena, da krenu u potragu za drugim dzinovskim robotima Immortalsa, kao i da kroz crvotocine nadju sebi put van galaksije, eventualno da odu do sazvezdja Quar, unutar medjugalakticke praznine, ne bi li od Quar`lothova saznali sta su Krogani zapravo i kakve namere imaju. PsajKer se slozio da party ceka u Zbeegeemskoj stanici zbog arene, a ako bude trebalo, pronaci ce ih, cim sa Vistarusom sazna i istrazi uzroke invazije.

robot_by_rabbiteyes

Ostale vaznije nove teme:

– Da li je Ganarija mit i gde se nalazi
– Spaljeni nepomicni Tehnomanserski stap
– Koje je znacenje Eal Voti u Nysyrovom secanju
– Vozlanovi naniti, koji sve ucestalije zuje u mraku, i teraju Vozlana da mumla nekontrolisano i ima halucinacije
– Oluja koja je po Vistarusu verovatno odvela Moonbeam Traveller u crvotocinu demona krvi Servia sistema
– Krankov poziv Grogu da se vrati u Liberatu
– Dzon Dwarf koji se navodno jako razboleo
– Quar’loth misionari Iaist i Fingolfin zele prevoz i smestaj zbog proterivanja tih kultista
– Zasto je Inkvizitorka Benedikta poslala sestre, marince i Tehnomanserskog placenika da ubiju Mariju, i zasto je zelela kristale Zbeegeema
– Saslusanje Zbeegeemskog suda i slucaj gnomskog gradonacelnika Kaersegurana
– Daimossovo i Urnigukovo odmeravanje vestine i treniranje (nakon pronalazenja kurve)
– Trgovina blatom Taure i ikonama Vistarusa, Marijin Silandar, oslobodjeni Ganarsi, dve tvrdjave sa drevnim antenama za kraljevstvo Vrgudin itd.
– Ko je bila Thyciuski demonski revolveras koga je Marija srela
– Originali Vozlana i Marksa
navigator___warhammer_40_000__relic_expansion_by_jubjubjedi-d8ggtrd
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s